Artikel top billede

(Foto: Visma/PR)

Lars Engbork fratræder som CEO for Visma e-conomic: Exit udløser omrokering på direktør-poster

Visma flytter rundt på topcheferne i datterselskaberne Visma Dataløn & Proløn samt e-conomic, hvor Lars Engbork fratræder.

Visma flytter rundt på topcheferne i to af sine datterselskaber, nemlig Visma Dataløn & Proløn samt e-conomic.

Med omrokeringen overtager nuværende CEO i Visma Dataløn & Proløn, Karina Wellendorph posten som administrerende direktør i Visma e-conomic efter Lars Engbork, som har været CEO siden 2020, hvor han afløste Mads Rebsdorff.

Lars Engbork stopper til fordel for et nyt job som CEO i et større selskab, som han har landet.

Han vil endnu ikke løfte sløret for hvilket selskab, det drejer sig om, meddeler han.

"Fem fantatiske år i e-conomic har nået deres afslutning efter, at jeg har accepteret en ny position som Group CEO (stadig fortrolig)," meddeler Lars Enbork på LinkedIn.

Visma e-conomic har knap 400 medarbejdere og netto-omsatte i fjor for 767 millioner kroner og landede et overskud på 306 millioner kroner.

Karina Wellendorph afløses af Jesper Lundgreen, der fra 1. maj bliver administrerende direktør for Visma Dataløn & Proløn.

Han kender firmaet indefra, i det han i de seneste seks år har været direktør for forretningsudvikling - 'Director Business Development' - og kommerciel direktør i Visma Dataløn.

Selskabet meddeler, at hans 'dybe forståelse for både den operationelle og strategiske side af vores forretning gør ham til den ideelle leder til at drive Visma DataLøn & ProLøn," som det hedder.

Visma Dataløn & Proløn har 184 medarbejdere i henholdsvis Randers og København og omsætter for i omegnen af 400 millioner kroner om året.