Artikel top billede

Den nye Superman trækker for første gang i det ikoniske kostume

Alt er nyt og alligevel helt genkendeligt, når DC Studios starter deres nye superhelte-univers med en ny film med den måske største superhelt af dem alle.

Optagelserne til den nye Superman-film begyndte koldt og blæsende på norske Svalbard for et par måneder siden med billeder af isdækkede bjerge, hvor Superman har bygget sit Ensomhedens Fæstning.

Men nu har instruktør James Gunn delt det første billede af 30-årige David Corensweet i fuldt kostume som manden af stål.

Og det tegner rent visuelt til at være en helt klassisk Superman, vi får at se, når filmen får premiere i juli 2025 – selv om Superman at dømme efter billedet har været på hårdt arbejde.

’Superman’ skal efter planen genstarte DC Studios nye univers, der skal befolkes med en stribe superhelte.

Denne første film ser dog også ud til at indeholde så mange helte og superskurke, at man godt kan blive lidt forpustet.

Således forlyder det, at vi kan se frem til alt fra Supergirl, Hawkgirl og Green Lantern til Lex Luthor, Metamorpho, Maxwell Lord og Angela Spica bare for at nævne et par stykker.

Men instruktør James Gunn har dog været på det sociale medie Threads for at berolige bekymrede fans: ”Den primære hovedperson i ’Superman’ er, overraskende nok, Superman. Hovedskurken i ’Superman’ er, overraskende nok, Lex Luthor,” skrev Gunn. Så er det da på plads.

Den nye Superman-film vil efter sigende udforske Supermans forsøg på at forene sin royale arv fra planeten Krypton med livet i sin adopterede familie fra Smallville i Kansas.

Instruktør James Gunn har tidligere haft stor succes i superhelte-genren med Marvel-filmene om Guardians of the Galaxy, men er i dag direktør for konkurrenten DC Studios.

Han har også selv skrevet manuskriptet til ’Superman’, der har dansk biografpremiere 10. juli 2025.