Artikel top billede

Overblik: Bliver du snydt af din hosting-udbyder?

Det danske hosting-marked er virvar af små og store udbydere, der ikke alle er lige fine i kanten. Det rammer mange kunder. Få overblikket over den seneste tids røre på hostingmarkedet her.

Det danske hosting-marked er det rene vilde vesten, hvor kunderne kan have svært ved at skille de seriøse og driftssikre hosting-udbydere fra de udbydere, der er uldne i kanten.

Konsekvensen er, at kunderne risikerer at stå med mistede data, hvis hosting-udbyderen kollapser.

En løsning kan være at indføre en mærkningsordning, mener nogen, men andre mener, at markedet skal regulere sig selv, hvilket vil sige, at kunderne selv skal presse branchens brodne kar ud på et sidespor.

Få overblikket over Computerworlds artikelserie om den vilde danske hosting-branche. Klik på hver artikel herunder for at læse mere.


Dansk webhosting er det vilde vesten
Den danske webhotel-branche er ikke helt fin i kanten. Online-virksomhederne bør undersøger webhosting-leverandørerne grundigt.


Hosting-branche vil ryge ustabile udbydere ud
Flere hosting-selskaber vil have fjernet useriøse web-udbydere fra nettet. Se her, hvordan de slatne web-udbydere skal ryges ud.


Dansk IT rækker ud efter strandede web-kunder
Luskede web-udbydere skal have sværere ved at hive uvidende kunder i land med indførelsen af et hosting-regelsæt, mener Dansk IT. Andre mener, at markedet bør klare sig selv.


Hackerangreb flåede web-kunder af TDC-net
En hacker har tvunget sig adgang til TDC's kæmpe hostingcenter, som har været tvunget til at slukke for flere kunders webservice.


Rasende domæne-ejere politianmelder hosting-tyv
Kunderne hos webudbyderen Buydomains har fået nok af fakturaer fra fremtiden, og at selskabet nu også stjæler penge fra deres bankonti.


Dansk webhotel forsvundet fra jordens overflade
Webhotellet Needhost er gået konkurs og har lukket serverne ned. Det får alvorlige konsekvenser for kunderne. Se dem her.


Omstridt hostingfirma fortæller om sin brandslukning
Kæmpe kaos med konkurskrise og krakilske kunder har tvunget hosting-selskabet Aspect Networks helt i knæ. Selskabet har nu hyret en ny brandslukker.


Kongens foged kan hjælpe hosting-kunder i havsnød
Når kunderne hos hosting-selskabet Aspect Networks ikke kan få fat i hverken deres data eller selskabet, står kunden lige pludselig med en række juridiske våben i hænderne, pointerer en it-advokat.


Seks milliarder outsourcing-kroner på spil i Danmark
Outsourcingkontrakter for flere milliarder skal genforhandles i Danmark i år. Leverandører skal være indstillet på prisreduktioner, hvis de vil sidde med ved forhandlingsbordet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere